De twee getuigen uit openbaring 11

Mattheus 24:14.

 

Dit artikel is een vervolg op de artikelen over de drie ween beschreven in openbaring 5 tot 11 en behandelt de geberutenissen die vooraf gaan aan de opstanding van de ontslapenden en de opname van wie overwint tot het einde. Mattheus 24:13. Hier wordt ook het einde genoemd.

In de eintijd , tijdens de oordelen  die over de wereld gaan zuller er twee door God gezonden getuigen over de wered gaan om het Evangelie te verkondigen. Er wrdt door de Heere Jezus over gesproken in Mattheus 24:14.

Evangelie

Het Evangelie van bekering en vergeving van zonden. Ze zijn hier in een moeilijke tijd want ze bezitten over bovennatuurlijke kracht zodat niemand hun kan doden of iets aan doen. twaalfhonderzestigdagen lang zullen zij over de aarde gaan, drie en half jaar. Uiteindelijk worden ze gedood in Jeruzalem en na drie dagen dood in de straat te hebben gelegen opgenomen door God.  Rond deze periode zullen ook de doden in Christus opstaan en opgenomen worden. Rond de tijd van de laaste wee zoals beschreven in het artikel over de opname.

Wie zijn deze getuigen? U leest het in de tekst die u hieronder kunt downloaden.

 

De Twee Getuigen
Word – 31,1 KB 56 downloads