Geestelijke beïnvloeding.

Over de oorzaken van geestelijke beïnvloeding

 

1. Johannes 4:4 Geliefden geloofd niet elke geest, maar beproef de geesten of zij uit God zijn;

want er zijn vele valse profeten in de wereld uitgegaan.

 

Dit is een duidelijk statement, het is goed om te weten dat het hier niet om geesten gaat maar om mensen die een andere geest hebben dan de Heilge Geest. Want het beproeven van onzichtbare geesten is een Christen niet toegestaan en bovendien gevaarlijk. Het is ook van belang om dit niet te negeren omdat  hekserij en andere occulte bezigheden niet als zodanig worden herkent en erkent. 

 

Veel objecten in huis van spirutuele aard zijn toegangs poorten voor het demonische. Satan heeft op grond hiervan recht op een ingang. Het is dus zaak om hier te beginnen met de opruiming en bevrijding. Rituelen en boeken zijn hier ook een voorbeeld van.

Alleen in de naam van de Heere Jezus kunt u bevrijd worden van invloeden uit de duisternis. Ga dan ook naar Hem en vraag om hulp en vergeving voor het aanbidden van valse goden en afgoden. Bouw u zelf op in zijn Woord en gebed. Dan legt u een fundering voor een leven in vrijheid met de Heere Jezus.

Er zijn vele oorzaken van geestelijke gebondenheid en strijd. De meeste komen voort uit ongeloofen het openen van deuren waardoor satan toestemming krijgt om zich in ons leven te manifesteren. Het gaat er dan ook om die openingen weg toenemen. 

Geestelijke oorlogsvoering kan alleen gewonnen worden in de overwinnende kracht en autoritied van de Heere Jezus. In de hemelse gewesten is iedereen onderworpen aan zijn wil. Een gelovige kan dan ook in zijn autoriteid deze strijd aangaan. Lukas 10:19.

En weet dat de Heere Jezus altijd dichtbij is en ten alle tijden is aan te roepen voor hulp.

 

 

.

 

Hieronder kunt u een artikel downloaden over een aantal oorzaken van geestelijke strijd.

Op de download pagina vind u meer informatie over geestelijke weerbaarheid.

 

 

 

 

Geestelijke beinvloeding
Word – 151,1 KB 101 downloads