• Door eigen werken kunnen wij de Hemel niet beërven, het is een geschenk..
  • 55 Bijbel teksten over bekeren. "Ik zal u niet als wezen achter laten, ik kom weer naar u toe"John:14:18.
Hartelijk welkom » Download pagina

Welkom op de download pagina. 

Hier vind u artikelen over de opname, openbaringen, geloof, de Heilige Geest en andere onderwerpen die u kunt downloaden.

De Heilige Geest, Geest van God, hoe ontvangen we de Heilige Geest en waar komt Hij vandaan? Het is onze Trooster en Helper bij onze wedergeboorte, onze reis op aarde ook na dit leven, het is de Geest van God en van Christus, altijd bij ons. Deze pagina's nemen u mee op een reis door de Bijbel om zo meer te leren over de Heilige Geest.

 

 

Wanneer de opname is weet niemand.  Dat staat ook beschreven in Mattheus 24-36-44. "Maar die dag en uur is aan niemand bekend". Ook verteld de Heere Jezus ons om waakzaam te zijn totdat Hij komt. En Jacobus maant ons om geduldig te zijn Jac. 5-7:8.

Nu is het zo dat de Heere Jezus wel heeft aangegeven wat er nog aan de opname vooraf gaat en dat zijn  o. a. de weeën uit Mattheüs 24:28 deze zijn weer te vinden in Openbaringen. Ik heb het uitgewerkt in de onderstaande artikelen. Er gaat nog veel aan vooraf aan de wederkomst, We zijn er nog niet als je dat dan zo leest. Ook zijn er nog profetieën uit het Oude Testament die eerst vervuld moeten worden. De leer dat Jezus elk moment kan komen omdat alles vervuld is is dan ook een misleidende leer. Het sust mensen in een spirituele slaap, waar nu juist voor gewaarschuwd wordt in de Bijbel. Met het gevolg ook dat u niet klaar bent voor zijn komst en eventuele opname.

 

Wees waakzaam, niet alleen wanneer het moment zelf daar is, ook dat is duidelijk aangegeven namelijk in openbaringen 6 het zesde zegel en in bijvoorbeeld Lucas 21. Waakzaam zijn is nodig zodat u onberispelijk kunt staan tegenover de Heere Jezus. Dat betekent niet in zonde leven, (verborgen zonden zijn ook zonden), mensen vergeven etc. etc. Tot die tijd rusten en leven wij in Hem.

En dan is er  de uitstorting van de Heilige Geest in de laatste dagen. Zoals dat o.a. beschreven staat in Joel 2 en 3 vlak de wederkomst van de Heere Jezus op de wolken. In deze dagen zullen er nog vele zielen tot de Heere  gebracht worden, de kerk van God wordt hersteld. 

 

 

 

 

De Heilige Geest

De Heilige Geest deel 1 Omgang en relatie met de Heilige Geest .
PDF – 5,8 MB 6 downloads
De Late Regen deel 2 Heilige Geest . De late regen.
PDF – 431,0 KB 5 downloads
Recept Voor De Eeuwigheid
PDF – 319,4 KB 4 downloads

Artikelen over de opname en wat er nog aan vooraf gaat.

Jezus en de weeen voor de opname-deel 1
PDF – 301,1 KB 42 downloads
Jezus en de weeen uit openbaringen, het openen van de 7 zegels. Deel 2 van de opname reeks
PDF – 87,9 KB 39 downloads
Deel 3 van de opname reeks de opname in openbaringen 11 en 19 en 20.
Word – 20,6 KB 35 downloads
De Twee Getuigen in de eindtijd vlak voor de wederkomst. Deel 5.
PDF – 65,8 KB 26 downloads
Profetieeen over de komende oorlogen, de val van Babylon, het openen van het 2e zegel Openbaringen 6:3. De ruiter op het rode paard. Deel 4 van de opname reeks.
PDF – 63,4 KB 31 downloads

Geestelijke bescherming, zoals God dat heeft aangereikt in de Bijbel, wordt actief als u wedergeboren bent.

Geestelijke zaken

Geestelijke Bescherming 27 februari 2022 .
Word – 22,5 KB 35 downloads
Geestelijke Beiinvloeding, waar komt het vandaan en de gevolgen voor uw ziel.
PDF – 70,4 KB 35 downloads

In moeilijke tijd kunnen we natuurlijk altijd terecht bij de Heere Jezus. We bidden en smeken soms om een oplossing of een uitweg uit onze moeilijkheden. Laten we niet vergeten dat onze omstandigheden, zomaar weer kunnen veranderen ten goede. Het is dan ook de kunst om niet volledig in deze moeilijkheden te rusten of op te gaan, maar juist dan de Heer te prijzen. En je moeilijkheden bij hem te leggen. Lees op dat soort momenten bijvoorbeeld ook Psalm 34. En elke crisis is weer een moment om uw geloof te sterken!

 

Bemoediging en Bescherming In De Psalmen 23, 91 en 27.
Word – 131,4 KB 49 downloads
Liedtekst van u wil ik zingen. God prijzen bij geestelijke strijd of nood. U geeft God eer en de vijand wijkt van uw zijde.
Word – 11,0 KB 3 downloads
Drie dagen duisternis
Word – 113,8 KB 45 downloads
Het Gebod Van De Liefde, de liefde van de Heere Jezus kent geen grenzen. Een prachtig gebod.
Word – 12,0 KB 26 downloads

Bijbel

Johannes 14. De complete tekst. Lees in deze tekst alles over de Heilge Geest.
PDF – 69,4 KB 37 downloads

 Het boek van Henoch

boek van Henoch wat niet is opgenomen in de huidige Bijbel  is geschreven voor ons in de eindtijd zoals u zelf kunt lezen in dit boek. Het is een prachtig boek maar ook een boek wat ons doet beseffen hoe smal het pad naar de Hemel is. Het hoort in de Bijbel zoals u op de voorpagina kunt lezen, het wordt namelijk genoemd door Paulus, en ook door de Heere Jezus zelf wordt er naar verwezen, dit kwam ik kortgeleden op het spoor en is een dubbele bevestiging dat dit boek gewoon  in de bijbel hoort.dat is niet voor niets.

BOEKEN VAN HENOCH nederlandse uitgave.
PDF – 69,1 KB 51 downloads
Book Of Enoch Engelse uitgave.
PDF – 422,9 KB 43 downloads