Stromen van levend water....

Gepubliceerd op 6 september 2023 om 11:22

In de eindtijd zal er een opleving komen van het ware Evangelie, het woord van God. Het evangelie van de waarheid. Ook wel genoemd het levende water. Het is de Geest van God, de Heilige Geest die dit mogelijk zal maken. 

De oplevingen de betekenis van het levende water is in de Bijbel op verschillende plaatsen benoemd. Het levende water komt in een tijd waarin de waarheid ver te zoeken is en mensen dorstig zijn naar het verlossende woord. Wegens het verwerpen van het woord zal God zelf het vinden van het woord lastig maken. Dit is onderdeel van de oordelen die over de aarde gaan. De late regen is een zegen in tijden van chaos. 

 

Want ik zal water gieten op het dorstige en stromen op het rode Ik zal mijn geest op uw nageslacht gieten.

Johannes 7:37-39

En op de laaste, de grote dag van het feest, stond Jezus daar en riep: Als iemand dorst heeft, laat hij dan tot Mij komen en drinken.

Johannes 3:14

Johannes 3:maar wie drinkt van het water dat ik hem zal geven, zal in eeuwigheid geen dorst meer krijgen.

 

Joel 2:23

 Want Hij zal u geven de Leraar der gerechtigheid Die zal regen op u doen neerdalen, vroege en late regen in de eerste maand.

 

 

 

Inhet artikel over de aankondiging van het oordeel leest u over het oordeel over rabba. Het oordeel over de eindtijd kerk.

 

www.onzegezegendehoop.nl

 

De Aankondiging Van Het Oordeel Over Babylon
Word – 7,3 MB 46 downloads
De Late Regen
PDF – 513,2 KB 50 downloads

 

Ga hier naar de download pagina  of de website