Ezechiel 38en 39 eindtijd oorlogen en oordelen. updated

Gepubliceerd op 24 januari 2024 om 10:01

 

 

 

Als u het artikel over de profetie van  Ezechiel wilt lezen dan kunt u het onderaan downloaden. Het artikel gaat over de eindtijd oorlogen en de start van de grote verdrukking. Het sluit aan op de profetie over Babylon die volgt op deze tijd. Grote verwoesting en verdrukking zijn op komst. God openbaart veel over de eindtijd in deze profetie en hij is daarom, gezien de recente gebeurtenissen heel actueel. Er is geen profetie die opzicht zelf staat alle profetieen, psalmen etc zijn met elkaar verbonden.we kunnen daarom de loop van de dingen zien in Gods woord, want alleen daar stat gods waarheid geschreven.

De oordelen over de naties een Bijbelse waarheid geprofeteerd lang voordat het nieuwe testament was geschreven en voor de komst van de Heere Jezus. Het is Gods genade dat wij dit mogen weten en kunnen weten als we de schrift bestuderen.

De genade is hierin gelegen dat wij ons kunnen voorbereiden, niet op de oordelen zelf maar in onze relatie met de Heere Jezus.

In deze betrekkelijk rustige tijd.

 

De komende oorlog tegen Israel.

Volgens de Bijbel, het oude testament met name wordt Israel aan het einde van de tijd verwoest.

Het is een oordeel van God zoals we kunnen lezen.

Ezechiël 38 en 39
Word – 79,4 KB 28 downloads

De tweede Exodus. Een reddingsplan van God in de tijd van de turbulentie. Mis de roep niet. Voor iedereen die de Heere Jezus lief heeft. Geprofeteerd door Jeremia en de Heere Jezus zelf. De eerste exodus is een voorschouw naar de tweede exodus, het is een herhaling.van de eerste. Nu wordt iedereen gered, die dat wil, door de Heere Jezus, en ook beschermd. In tijden dat voorzieningen niet beschikbaar zijn voor christenen. Heeft u de Geilige Geest al ontvangen? lees het artikel hier

De Tweede Exodus 1
Word – 316,4 KB 25 downloads

Het dal van de dorre beenderen, een profetie die geschreven is voor onze tijd. God roept iedereen die Hem lief heeft wakker en terug naar Hem. Hij zal zoas u kunt lezen in het artikel over de tweede exodus iedereen roepen uit de vier windstreken. Dit is al vollop bezig. Gods genade voorziet in bescherming in de eindtijd, door uw relatie met Hem door de Heere Jezus.

Het Dal Van De Dorre Beenderen
PDF – 481,5 KB 24 downloads

De oorlog tegen heel het westen of in het westen. Ook geprofeteerd in Jesaja.

De inval in Amerika  als oordeel tegen Babylon en de oordelen over het geestelijke Israel namelijk het westen.

De Aankondiging Van Het Oordeel Over Babylon
PDF – 3,6 MB 42 downloads
Hef De Banier Omhoog
Word – 16,4 KB 38 downloads

De doop van uw hele huishouden, het wonder van bekering deel 4.
Word – 134,3 KB 26 downloads