• Door eigen werken kunnen wij de Hemel niet beĆ«rven, het is een geschenk..
  • 55 Bijbel teksten over bekeren. "Ik zal u niet als wezen achter laten, ik kom weer naar u toe"John:14:18.
Hartelijk welkom » Disclaimer

Hartelijk welkom op de disclaimer pagina.

Alles wat u hier op de website leest is ter opbouw van uw geloof en het uitwerken van uw redding voor de eeuwigheid, waarvoor u altijd zelf verantwoordelijk blijft ook als u straks voor de Heere Jezus staat. U kunt dan niet terugvallen op iemand anders, zelfs niet als er een valse leer verkondigd wordt en u dit voor waar aanneemt. Lees daarom zelf uw Bijbel en onderzoek of u in het geloof bent. Onderscheidingsvermogen is nodig, net als gebed en studie.

Negenennegentig procent van de woorden die er op deze site staan zijn terug te vinden in het woord van God.

De inspiratie van de Heilige Geest op dit gebied is alleen gegeven aan mij om de juiste schriftgedeelten te onderzoeken voor mezelf en daarna te publiceren op deze site zodat u voor u zelf de Bijbel kunt bestuderen, geleid door de Heilige Geest want alleen dan kunt je de Bijbel echt goed begrijpen.

En daarbij merk ik nog op dat de gehele bijbel is gegeven ter studie, lering en correctie (van u zelf).

 

Misschien vind u niet alles geloofwaardig of twijfelt u aan de tijd waarin we leven, en zal het wel allemaal meevallen. Het valt niet mee veel is al in de openbaarheid gebracht alleen wordt het niet gezien bij de meeste mensen. God waarschuwt altijd lang vooraf, nu is het anders er is niet veel tijd meer...En daarmee bedoel ik dat er weinig tijd is om uw eeuwige leven in orde te maken. 

 

Ik zelf leg ook verantwoording af aan de allerhoogste, als

ik straks voor Hem sta en Hij mij beoordeeld op mijn werken die ik

doe en die ik niet doe....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel zegen toegewenst voor u en uw

familie.

 

 

Douwe Bakker